Teremtsd meg az imaoázisodat!

2024-08-30 14:49:08-kor,Egyéb kategóriában

Teremtsd meg az ima-oázisodat!

A Biblia Márk könyvének 1:35 verse szerint Jézus elhagyta a házat, hogy egy magányos helyen imádkozzon és találkozzon az Atyával. Arra bátorítalak, hogy te is hozz létre egy Ima Oázist. Találj egy helyet az otthonodban, amit átalakíthatsz egy szép, nyugodt helyszínné, ahol minden nap találkozhatsz Istennel. Ez lehet egy szekrény vagy egy szoba sarka. Még ha csak három szép dekorációs tárgyad van is (például egy festmény, váza stb.), helyezd el őket egy sarokban a Bibliáddal, személyes jegyzetfüzeteddel és tolladdal együtt.


Henri Nouwen mondta: „A fegyelem az emberi erőfeszítés arra, hogy megteremtse azt a teret, ahol Isten nagylelkű lehet és megadhatja nekünk, amire szükségünk van.” Azáltal, hogy kijelölsz egy konkrét helyet az imádságra, teret teremtesz az életedben Isten áldásainak. Hozd létre ezt a teret, és szánj időt arra, hogy találkozz Istennel.


Ha inspiráció szeretnél lenni mindenki számára, akivel találkozol, először találkozz Istennel. Ha ez egy fontos üzleti találkozó lenne, időt szakítanál rá és mindent előkészítenél előre. Nos, fontos dolgod van Istennel, ezért készítsd elő a „tárgyalótermet” és mindent, amire szükséged van.


Minden spirituális vezető, akinek könyvét vagy életrajzát olvastam, azt mondta, hogy az Istennel való találkozás volt az első teendőjük. A reggeli áhítatok meghatározzák a napirendet és a nap hangulatát.


Mielőtt találkoznál a családoddal, mielőtt szembenéznél a világgal, mielőtt bármi mást tennél, találkozz Istennel. Adj neki az első fél órát a napodból. Ez az egy lépés önmagában átalakítja az életedet. Ígérem, drámai lesz a változás.

Van már ima-oázisod?


Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.