Vajon miért is lehet jó egy MANNA-csoporthoz csatlakozni?

2023-01-21 15:18:57-kor,Egyéb kategóriában

Ha még töprengsz azon, hogy kipróbáld milyen is női csoportjainkhoz csatlakozni, adnék néhány szempontot a döntéshez:

Először is kitágul a világ! Mivel csoportjaink többnyire online csoportok, megismerkedhetsz olyan - a hazánk más részeiben vagy határainkon túl élő - nőtársaiddal, akikkel egyébként nem találkoznál. Ismerkedni, barátkozni jó! A szuper hangulat garantált!

A női közösségnek óriási megtartó ereje van. Ha együtt járjuk a modern keresztény nő útját, akkor megerősödik keresztény identitásunk, mélyül a hitünk, újféle módon tudunk kapcsolódni Istenhez, önmagunkhoz és egymáshoz. Kor nem számít, összekapcsol minket, hogy keresztény nők vagyunk!

A csoportjainkban a találkozók során arra keressük közösen a választ, hogy mit jelent az egyes életterületeinken modernnek, kereszténynek és nőnek lenni (pl.: munkában, családban, életmódban, szerelemben stb.) és mindezt könnyedén és örömteli módon megélni. Azáltal, hogy átgondoljuk ezt és fényt vetítünk az egyes területekre, sokkal tudatosabbá válunk. Ha valami nem működik még tökéletesen, akkor abba nem belenyugszunk, hanem bátran kipróbálunk új utakat. Biztatjuk is résztvevőinket, hogy a találkozókon hallottakat váltsák életre.

Nagyon jó ráérezni arra, hogy nem vagyok egyedül, nőtársaim is hasonló kihívásokkal küzdenek, mint én. A MANNA csoportok trénerei - bár mutatnak legjobb gyakorlatokat - de nem mondják meg a tutit, hanem teret adnak a résztvevőknek, hogy megosszák a tapasztalataikat. Mások vajon hogyan oldják meg ezt a kérdést?

Jólesik sok teendőink között kicsit megállni, megpihenni, kis én-időt biztosítani magunknak, ez is az öngondoskodásunk része lehet.

Várunk szeretettel a következő induló csoportban!


Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.